Zwaagstra Beton B.V. produceert de beste silowanden. Daarom koop je de wanden en platen voor je sleufsilo natuurlijk bij ons. Zwaagstra denkt mee met de boeren, daarom zijn onze producten innovatief. Zo proberen we de regelgeving voor te zijn. Denk daarbij aan oplossingen voor de afvoer van perssappen en duurzame betonplaten die beter bestand zijn tegen het zuurgehalte van deze sappen. Onze producten kunnen we met ons eigen transport leveren en worden indien wenselijk vanaf de vrachtwagen geplaatst. Lees Meer 

Sleufsilo

Een sleufsilo wordt gebruikt voor de opslag van voornamelijk kuilvoer. Een sleufsilo moet voor de boer tegelijkertijd goed toegankelijk en sterk zijn. Er moet namelijk met groot verkeer, tractors en shovels, in gereden worden. Ook het gewicht van het opgeslagen materiaal moet goed opgevangen worden. Hiervoor zijn betonproducten van de beste kwaliteit nodig. Zwaagstra Beton B.V. produceert silowanden van het sterkste beton en ze voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Sterk en duurzaam

Sterk en duurzaam, dat zijn de silowanden van Zwaagstra Beton B.V. Dit vinden we belangrijk, want een sterke en duurzame silowand waarborgt een optimale opslag van het kuilvoer en een veilige werkplaats voor de boer. Onze silowanden dragen het KOMO-keurmerk en voldoen dus aan de hoogste eisen (BRL2812). De maximale aslast wordt dan ook berekend met een inkuilhoek van maximaal 28 graden en een randafstand van 0 centimeter. We leveren silowanden met een aslast van 10- 15- en 20 ton. Omdat we overtuigd zijn van de kwaliteit van onze silowanden, bieden we een garantie van wel 20 jaar.

Silowand met zij- doorvoer

Nieuw in ons assortiment is de silowand met zij- doorvoer. In het midden van deze silowand is, door middel van een uitsparing, een doorvoer voor perssappen gerealiseerd. Dit maakt het mogelijk perssappen uit de sleufsilo te leiden en gescheiden van het grondwater af te voeren. Denk voor het afvoeren van perssappen ook eens aan onze perssap-duogoot.

Stootrand

Zwaagstra Beton B.V. produceert silowanden mét en zonder stootrand. Het voordeel van een silowand met stootrand is dat er geen voer of vuil in de hoeken achterblijft. Hierdoor blijft de sleufsilo schoner en gaat hij langer mee. Uiteraard produceert Zwaagstra Beton B.V. ook hoek- en begin stukken. We leveren silowanden van alle gangbare hoogten. Bij het bepalen van de juiste afmetingen voor een sleufsilo adviseren we graag. Neem contact met ons op via mail of telefoon: er staat altijd één van onze verkopers voor u klaar.