GROOT ASSORTIMENT KEERWANDEN GEPRODUCEERD IN EIGEN FABRIEK

De beste keerwanden koop je uiteraard bij Zwaagstra Beton B.V. Onze keerwanden worden geproduceerd in onze eigen fabriek en worden gemaakt van de hoogste kwaliteit beton. Hierdoor leveren wij keerwanden die elke klus aankunnen. Groot voordeel is, dat wij elke gewenste keerwand kunnen leveren. Daarnaast kunnen wij met ons eigen transport leveren en is het mogelijk de keerwanden te laten plaatsen vanaf de vrachtwagen.Lees Meer 

Gebruik Keerwanden

Een keerwand wordt gebruikt om een verschil in hoogte bij grondwerken op te vangen. Dit kan bijvoorbeeld zijn bij parkeerplekken, in tuinen, of bij waterwerken. Een keerwand wordt ook gebruikt bij de opslag van bijvoorbeeld: kuilvoer, bieten, en aardappelen door middel van een sleufsilo. Zwaagstra Beton B.V. produceert keerwanden met en zonder hak, in verschillende hoogtes.

Keerwanden zonder hak

Keerwanden zonder hak worden voornamelijk gebruikt in situaties waar vrije ruimte naast een verschil in hoogte belangrijk is. In een omgeving met veel verschillen in hoogte, kan het nodig zijn de grond op te moeten vangen om een veilige, of simpelweg gemakkelijke doorgang te construeren. Een keerwand vangt in zo’n situatie de grond op, waarmee wandelpaden, pleintjes, of zelfs bouwverkeer gemakkelijk kunnen doorstromen. Zwaagstra Beton B.V. produceert keerwanden in elke wenselijke vorm en hoogte, waardoor geen enkele situatie onmogelijk hoeft te zijn.

Keerwanden met hak

Keerwanden met hak worden voornamelijk gebruikt in situaties waar meer dan normale stabiliteit vereist is. Keerwanden met grondbelasting zijn vrijdragend, maar in het geval van bijvoorbeeld een sleufsilo, moet een deel van de stabiliteit geleverd worden door de hak van de keerwand. Een sleufsilo heeft namelijk te maken met een variabele belasting.

Keerwanden op maat

Voor opdrachten waar standaardmaten niet voldoen, biedt Zwaagstra Beton B.V. altijd een passende oplossing. De breedte en afschuining van een keerwand is op elke wenselijke manier aan te passen.

Zwaagstra Beton B.V. eigen transport

Zwaagstra Beton B.V. kan snel leveren, want we hebben ons eigen transport. Het is mogelijk de keerwanden te laten plaatsen vanaf de vrachtwagen. Kijk hier LINK voor onze legvoorwaarden.