KWALITEIT VAN ZWAAGSTRA BETON BV

Uiteraard is de kwaliteit van onze producten iets waar we elke dag mee bezig zijn. We willen alleen maar het beste van het best verkopen, dus moet de kwaliteit van elke bouwstof én elk product op zich met grote regelmaat gecontroleerd worden. Om dit proces in goede banen te leiden hebben we daarom een aantal maatregelen getroffen.

Kwaliteitsdienst


Allereerst, hebben we een kwaliteitsdienst die beschikt over een eigen laboratorium. Op deze manier is altijd duidelijk wie aanspreekbaar is over alle kwaliteit gerelateerde vraagstukken. Omdat deze kwaliteitsdienst beschikt over een eigen laboratorium, kunnen we nagenoeg alle testen zelf uitvoeren. Dit gebeurt dan ook met grote regelmaat.

Controle grondstoffen


In principe zijn alle, door ons gebruikte, grondstoffen Komo gecertificeerd. Om dit nog eens extra te controleren, doen wij met regelmaat een ingangscontrole door middel van een zeeflijn. Ook de wapening is Komo gecertificeerd en krijgt geregeld een controle bij levering. Omdat de grondstoffen de basis van een product zijn, vindt Zwaagstra Beton BV de kwaliteit hiervan minstens zo belangrijk als de kwaliteit van een eindproduct.

Controle beton


Wij zorgen altijd voor het beste beton voor een product. Dit betekend dat ons beton in de hoogste categorie druksterkte valt en dat het altijd, passend bij het bijbehorende product, de optimale verdichting heeft. Hierdoor is ons beton extreem duurzaam. Dit waarborgen wij door per product, het bijbehorende beton te testen door middel van een drukbank.

Controle eindproducten


Wanneer producten gereed zijn voor verkoop, wordt een eindcontrole gedaan. Hierbij wordt gekeken of de maten van het product voldoen aan wat volgens het Komo certificaat de norm is en of het aantal centimers tussen het beton en de wapening klopt. Bij een extern bedrijf laten wij de stroefheid van onze platen testen.

Dankzij al deze maatregelen, zorgt Zwaagstra Beton BV ervoor dat alle producten de hoogst mogelijke kwaliteit hebben. Zo zijn wij trots op wat we leveren en zo kan de klant trots zijn op wat hij bij ons heeft aangeschaft.