Noodterrein binnen een dag - Baarn


Zwaagstra Beton legt binnen één dag 700 platen voor realisatie tijdelijke houtopslag

Bouwmarkt kan na brand snel weer vooruitkijken

In maart 2022 brandde de houtopslag van een bouwmarkt in Baarn volledig af. Om snel de draad weer op te kunnen pakken werd Zwaagstra Beton ingeschakeld. Binnen een dag legde de Hoogeveense betonleverancier ruim zevenhonderd platen neer, waardoor er binnen no-time een terrein voor tijdelijke opslag kon worden gerealiseerd.

Na een belletje op donderdagochtend, toen de laatste vlammen in de houtopslag net gedoofd waren, kwam Zwaagstra Beton meteen in actie. Amper 24 uur later startte het Hoogeveense bedrijf met het leggen van meer dan zevenhonderd betonplaten op het terrein naast de bouwmarkt. Dankzij de ruime voorraad, het eigen transport en het zelf leggen van de platen was dit binnen een dag geklaard. Zo kon de bouwmarkt nog voor het weekend alweer vooruitkijken. De bouwmarkt zet het noodterrein in als tijdelijke opslag voor de houtvoorraad en als ruimte voor het laden en lossen van vrachtwagens.

Zwaagstra Agri/Infra catalogus


Zwaagstra biedt met haar betonproducten draagvlak voor ondernemers. Wij helpen u uw bedrijfsdoelen te realiseren. In onze AGRI- en INFRA catalogus treft u een totaaloverzicht van onze betonplaten, keerwanden, silowanden en goten.

Vraag via onderstaand formulier de catalogus naar keuze aan en ontvang deze direct in uw mailbox.