KLANTSPECIFIEKE BETONPRODUCTEN

Naast ons reguliere aanbod, staan wij ook open voor klant specifieke producten. Door onze jarenlange ervaring, flexibele houding en innovatieve insteek, zijn wij in staat elk beton-gerelateerd probleem voor u op te lossen.

Wij werken vanuit verschillende fabrieken, welke verschillende soorten beton produceren. Hierdoor kunnen wij u van Aardvochtig tot Zelf-verdichtend beton verschaffen. Ook is het mogelijk producten in serie of in slechts enkele stukken te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden betreffende uw situatie te bespreken.

TT Park Assen


Voor het kort geleden in gebruik genomen zonnepanelenpark op TT Assen, heeft Zwaagstra Beton BV alle poeren geproduceerd en geleverd. Deze klus moest op vrij korte termijn gerealiseerd worden. Waar de concurrentie echter bang werd, hebben wij de koe bij de horens gevat en deze uitdaging tot een mooi eindresultaat gebracht. Het park bestaat uit 21.000 zonnepanelen en doet tegelijkertijd dienst als parkeergelegenheid voor motoren. We zijn ontzettend trots op ons aandeel in dit mooie project.