KLANTSPECIFIEKE BETONPRODUCTEN

Naast ons reguliere aanbod, staan wij ook open voor klant specifieke producten. Door onze jarenlange ervaring, flexibele houding en innovatieve insteek, zijn wij in staat elk beton-gerelateerd probleem voor u op te lossen.

Wij werken vanuit verschillende fabrieken, welke verschillende soorten beton produceren. Hierdoor kunnen wij u van Aardvochtig tot Zelf-verdichtend beton verschaffen. Ook is het mogelijk producten in serie of in slechts enkele stukken te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden betreffende uw situatie te bespreken.

Zonnepark Garyp


Net als enkele maanden geleden, zijn wij volop bezig met het produceren van poeren voor een zonnepark. Deze keer betreft dit het zonnepark dat in Garyp wordt gerealiseerd. Het zonnepark wordt het grootste in Friesland en zal bestaan uit 27.000 zonnepanelen. Dat komt voor Zwaagstra Beton BV neer op bijna 3000 poeren. Het zonnepark zal straks rond de 1700 huishoudens van stroom kunnen voorzien. Na de door ons reeds opgedane ervaring met het produceren van poeren voor het zonnepark bij de TT in Assen, is dit een mooie voortzetting van dergelijke werkzaamheden. Elke klus is welkom bij Zwaagstra Beton BV, maar een klus die bijdraagt aan milieuvriendelijk energie produceren maakt ons nog trotser op ons werk.