KLANTSPECIFIEKE BETONPRODUCTEN

Naast ons reguliere aanbod, staan wij ook open voor klant specifieke producten. Door onze jarenlange ervaring, flexibele houding en innovatieve insteek, zijn wij in staat elk beton-gerelateerd probleem voor u op te lossen.

Wij werken vanuit verschillende fabrieken, welke verschillende soorten beton produceren. Hierdoor kunnen wij u van Aardvochtig tot Zelf-verdichtend beton verschaffen. Ook is het mogelijk producten in serie of in slechts enkele stukken te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden betreffende uw situatie te bespreken.

Foodbasics Aalden


Alhoewel we natuurlijk veel producten leveren aan agrariƫrs, zijn we ook thuis in de wereld van de infra. Onze betonplaten, keerwanden en andere producten zijn onmisbaar voor projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Een mooi voorbeeld hiervan vindt u in Aalden. Afgelopen zomer heeft FoodBasics hier een geheel nieuw kantoorpand gezet. Belangrijk voor zowel FoodBasics als voor de omgeving, was het terrein op een zo natuurlijk mogelijke manier in te richten. Dit betrof niet alleen het pand, maar ook zeker de aanleg van de beplanting. Tuinarchitect Wilfried Reuvers bedacht een plan waarin veel met hoogteverschillen gewerkt wordt. Voor de hiervoor nodige grondkering heeft Zwaagstra Beton BV een behoorlijk aantal keerwanden geleverd.